انواع SSL چاپ


گواهینامه‌های SSL همگی یک نقطه مشترک دارند و آن هم رمزنگاری (Encryption) ارتباط میان وب‌سرور سایت شما و مرورگر سیستم کاربر است. پس یعنی ما هر نوع گواهی SSL را بخریم، حداقل این یک ویژگی را دارد!

اما خب سطوح مختلفی برای امنیت وجود دارد و همین باعث به‌وجود آمدن انواع مختلف گواهینامه‌های SSL شده است.

گواهینامه DV SSl یا Domain Validated

گواهی DV پایین‌ترین نوع اعتبار را دارد و تنها هویت دامنه شما را تائید می‌کند. برای گرفتن تایید باید DNS سایت خودتان را به شرکت صادرکننده گواهی یا همان CA معرفی کنید. CA در پاسخ تنها دامنه را مورد اعتبارسنجی قرار می‌دهد، آن را ایمن می‌کند و کاری به زیر دامنه‌ها ندارد.

گواهینامه‌ اEV SSL یا Extended Validation

بالاترین سطح گواهینامه است و در نوار آدرس، کنار قفل Https، نام شرکت و کشوری که در آنجا قرار دارید را نمایش می‌دهد. این کار از ورود کاربر به سایت‌های فیک و اسپم جلوگیری می‌کند.

گواهینامه EV قیمت بالایی نسبت به انواع دیگر دارد، اما به همان نسبت هم به شما تضمین امنیت می‌دهد.

برای اینکه EV SSL را بتوانید روی سایت‌تان تنظیم کنید، باید به مرکز صدور گواهینامه اثبات کنید که مالک دامنه هستید.

این کار شما تایید CA را به همراه دارد و در نهایت منجر به اطمینان کاربری است که از سایت شما بازدید می‌کند. در واقع به کاربران شما اطمینان می‌دهد که شما به صورت کاملا قانونی داده‌های لازم برای اجرای برخی اقدامات را انجام داده‌اید.

گواهینامه OV SSL یا Organization Validated

این سطح گواهینامه SSL صحت دامنه و اعتبار آن را مشخص می‌کند. گواهینامه OV سطح متوسط اعتبار را دارد. برای گرفتن این گواهی CA دامنه شما را بررسی و تایید می‌کند که شما به صورت قانونی فعالیت می‌کنید یا نه؟

وقتی CA شما را تایید کرد، در نوار آدرس یک قفل کوچک با نام شرکت یا کمپانی شما قرار می‌گیرد که با لیک قابل دیدن است.

اگر هزینه گواهی EV SSL برایتان زیاد است، پیشنهاد می‌کنیم از OV استفاده کنید.

گواهی‌های SSL Wildcard

بعد از معرفی سه دسته از گواهینامه‌های SSL، دسته بعدی Wildcardها هستند. WildCard چیست؟ اگر دنبال این هستید که گواهی SSL شما هم روی دامنه و هم روی زیر دامنه‌های شما تاثیر بگذارد، برای سایت خود یک گواهی SSL Wildcard بخرید.

مثلا اگه برای سایت noroweb.com یک گواهینامه SSL wildcard بخرید، این گواهی زیر دامنه‌ای مثل blog.noroweb.com رو هم پشتیبانی می‌کند. این گواهی گزینه‌ای خوب برای سایت‌های مشابه ما می‌تواند باشد.

گواهینامه SSL Communication

اگر چند دامنه دارید و می‌خواهید گواهی SSL بگیرید، با این گواهینامه کارتان راحت‌تر است؛ چون دیگر نیاز نیست که برای تک‌تک دامنه‌های خود سفارش SSL دهید. شما می‌توانید یک گواهی SSL Communication را برای تمام دامنه‌ها استفاده کنید.

⚠ فقط یادتان باشد، گواهی UCC SSL برای چند دامنه توسط یک مالک تنظیم می‌شود. UCC در نوار آدرس یک قفل برای نمایش تأیید نشان می‌دهد. البته این نوع گواهینامه می‌تواند مثل EV عمل کند و به نوعی ارتقا پیدا کند. در این صورت باید آن را به شرکت صادر کننده اعلام کنید. با این کار تمام دامنه‌های شما گواهی EV می‌گیرند.

حالا شاید از خودتان بپرسید با یک گواهی SSL چند نام دامنه ست می‌شود؟ سوال خوبی است. با یک گواهی SSL از نوع Communication تا 100 تا دامنه را می‌توان ست کرد. اگر به هر روشی نیاز به تغییر نام دارید، می‌توانید این کار را با SAN یا Subject Alternative Name انجام بدهید.

خب، این هم از انواع گواهی SSL! در صورتی که قصد خرید SSL را دارید پیشنهاد می‌کنم ار مشاوره کارشناسان نورو وب هم استفاده کنید.

 

جهت خرید گواهی امنیتی ssl اینجا کلیک کنید.


آیا این پاسخ مفید بود؟

  • ssl, اس اس ال, گواهی امنیتی ssl, خطای نا امن بودن سایت, امنیت سایت
  • 0
« بازگشت